Levertijden algemeen

Op deze pagina vindt u informatie over de levertijden van producten en diensten. U ontvangt na uw aanvraag een bevestiging met de levertijd.

Levering hosting & domeinnaam

Uw hosting & domein heeft u op werkdagen (maandag t/m vrijdag) beschikbaar binnen 24 uur na aanvraag. In het weekend (zaterdag t/m zondag) binnen 48 uur. Neem contact op met Transparant om direct uw hosting en domeinnaam aan te vragen.

Levering websites

Levering van een website, semi-webshop, volledige webshop of web-applicatie kost in veel gevallen veel tijd, hieraan kunt u denken aan minimaal 1 maand maar dit hangt af van de situatie en de aflevering van bijvoorbeeld tekst en afbeeldingen. Er wordt samen met u afspraken gemaakt over de duur van het project, de duur van het project kan verschillen van tijd door de geavanceerdheid en levering van tekst, foto's en andere documenten om de website volledig op te leveren. Met een goede samenwerking en afstemming tussen klant en Transparant Webdesign kunnen wij een complete webwinkel binnen één week opleveren, geheel op maat!

Alle websites, semi webshops en webshops worden geleverd met de mogelijkheid tot drie unieke designs. Hierbij ontwikkelen wij drie unieke concepten die samen met u worden afgestemd op de eisen en wensen van de organisatie. Kleine aanpassingen worden in de drie designs verwerkt. Mocht u niet voldoende hebben aan de drie unieke designs, kunt u kiezen om nog losse ontwerpen te bestellen. Een uniek ontwerp kunt u al bestellen voor: €70,00 exclusief BTW. Wanneer u kiest voor extra designs dient u rekening te houden met uitloop van het project, hierdoor zal de afgesproken opleverdata verlengd worden.