Kenmerk Transparant Webdesign

Wij hebben 6 kenmerken waaraan u ons kan herkennen. Deze 6 kenmerken zijn onderverdeelt in onze 6 beslistheden: lagere kosten, hogere snelheid, betere beveiliging, precies naar eigen smaak, makkelijk een afspraak maken en een eenvoudige bereikbaarheid onderscheiden ons met de concurrent.

1. Beslist lagere kosten

Afbeelding van een hardeschijf

Geen onnodige kosten!

Bij ons koopt u eenmalig een website, daarnaast kunt u zelf kiezen wanneer u uw website wilt bijwerken.

Dit zorgt ervoor dat u een unieke website heeft vanaf €1150,00. Daarnaast bent u niet afhankelijk van een pakket en heeft u dus ook geen upgrade kosten zoals bedrijven vaak rekenen voor Joomla en andere Content Management Systemen.

Doordat wij elke website uniek ontwerpen, maken wij niet gebruik van onnodige ruimte. Hierdoor blijft uw website klein en kunt u in bijna alle gevallen gebruik maken van onze goedkoopste hostingpakket.

2. Beslist een hogere snelheid

3. Beslist een betere beveiliging

Afbeelding van een krachtig persoon

Krachtig en stabiel

Een website van Transparant Webdesign is krachtig en stabiel, wij maken gebruik van de nieuwste beveiligingstechnieken zodat u zeker weet dat uw gegevens en de gegevens van de bezoeker veilig zijn.

Daarnaast maken wij niet onnodig gebruik van een database waardoor alleen noodzakelijke gegevens worden opgeslagen. Wij maken vooral gebruik van HTML5, PHP en CSS3. Om oudere websites te ondersteunen en gebruiksgemak toe te voegen voor de bezoeker maken wij ook gebruik van javascript.

4. Beslist naar eigen smaak

5. Beslist duidelijke afspraken

Afbeelding van een contract

Duidelijke afspraken

Wij maken vooraf duidelijke afspraken, zodat u achteraf niet voor ongewenste verassingen staat.

Samen met u zorgen wij voor afspraken die genoteerd worden en getekend zodat beide partijen zich aan duidelijke afspraken kunnen houden. Dat vinden wij wel zo Transparant.

6. Beslist bereikbaar